PRESOTERAPIJA
STROJNA LIMFNA DRENAŽA

STROJNA LIMFNA DRENAŽA – 0,50€/MINUTA

Žal limfni sistem nima svojega lastnega pogonskega agregata kot ga ima srce. Toda, nikar ne skrbite, tukaj svoje odigra limfna drenaža, s katero se borimo proti zastoju in kopičenju limfe. Limfna drenaža se zaradi blagodejnih učinkov uporablja tako v preventivne, medicinske, kakor tudi kozmetične namene. Stranke se k nam po pomoč obrnejo v različnih situacijah, limfna drenaža je njihova rešitev v mnogih primerih. Imate težave z razširjenimi kapilarami? Se sramujete in jezite nad svojim celulitom?

Limfna drenaža je odlična izbira tudi v zdravstvene in medicinske namene, saj pripomore k splošni regeneraciji in naredi organizem bolj odporen, ritmični gibi, ki se izvajajo v procesu limfne drenaže, pa zmanjšajo napetost in stres. Le kdo si v današnjem hitrem tempu ne želi in zasluži malce sprostitve?

 

Limfna drenaža uspešno rešuje tudi otekle predele telesa pri poškodbah ali boleznih. Strojna limfna drenaža kot naprava, je najnaprednejša na tržišču. Vsak ud vsebuje 12 zračnih prekatov in vsak prekat ima svoj senzor tlaka, kar omogoča najnatančnejšo in najbolj kvalitetno izvedbo. S posameznimi programi se nastavi primeren tretma.

O NAS

 

Naš salon ima že dolgoletno tradicijo zato se še naprej trudimo ostati vaša prva izbira.