NEGA OBRAZA

OBLIKOVANJE OBRVI – 4€

BARVANJE OBRVI ALI TREPALNIC – 5€

NEGA PROMLEMATIČNE KOŽE – 25€

S strokovno nego oskrbimo pretežni del tistih, ki se spopadajo z nečisto kožo in saniramo posledice prekomernega izločanja maščobe. (Površinsko čiščenje + peeling + globinsko čiščenje+UZ+ampula+maska)

HRANLJIVA NEGA S KAROTINOM – 33€

To je obnovitvena nega kože po 30. letu starosti. Spodbuja metabolizem in obnavlja celice povrhnjice, izboljša oskrbo kože z vlago in gladi zaščitni sloj pred prekomernim izgubljanjem vlage. Privzdigne kožo (lift efekt), kar kar drobne gubice zgladi, globina večjih gub pa se zmanjša. (Površinsko čiščenje+peeling+globinsko čiščenje+UZ+fluid (ampula)+masaža z masko karotin

HYALURON NEGA / GLOBINSKA HIDRACIJA KOŽE – 35€

Nega, ki temelji na 100% naravni HYALURONSKI kislini. Koži pomaga obnoviti lastno zalogo vlage in s tem izboljša njeno elastičnost. (Površinsko čiščenje+peeling+globinsko čiščenje+UZ+ampula+masaža z masko hyaluron+krema)

PURE OXYGEN  / KISIKOVA TERAPIJA OBRAZA – 40€

Povečana oksigenacija in razstrupljanje kože. Pospešen metabolizem kožnih celic, izboljšanje splošnega delovanja, strukture in videza kože. S kisikom koža ponovno zadiha. Tretma ne blaži zgolj neželjenega pomanjkanja kisika v koži, temveč pospeši tudi njeno razstrupljanje. Nega predstavlja most med kozmetično in dermatološko obravnavo kože. Namenjena je vsem kožam, ne glede na starost in spol. Po zaključenem tretmaju je koža voljna, spočita in vidno pomlajena. (Površinsko čiščenje+peeling+globinsko čiščenje+maska+UZ+ampula+krema)

SUPERIOR NEGA 3PEPTIDES – 45€

Nega z biološki-aktivnimi peptidi, ki kožo pomladi in znotraj navzven. Deluje na ravni kožnih celic ter obudi njihov mladostni potencial. Jih spodbudi, da se hitreje delijo ter sintetizirajo več kolagena in  hialuronske kisline. Posledično upočasni kronološko in fotostaranje kože ter jo vsestransko pomladi. (Površinsko čiščenje+peeling+hranjenje kože (ampula+UZ)+masaža+maska+krema za zaključek nege)

DE-LUX NEGA GOLD 24KA-PURE GOLD – 50€

Nega GOLD 24KA-Pure Gold je fantastična anti-age nega čistega razkošja. Zlato učinkuje pomlajevalno, gladi linije in gube ter izboljša sam tonus kože. Koža negovana z zlatom postane opazno bolj gladka in čudovitega sijaja. Zaradi prisotnosti sojinih izoflavonov je nega izredno primerna za ženske v menopavzi. (Površinsko čiščenje+peeling+fluid+UZ+ampula+zlati listič+maska+masaža+luksuzna toplotna obloga+krema)

Za čvrsto, sijočo in negovano kožo vam priporočamo nego kože na obrazu, ki jo nudimo obema spoloma.

Priporočamo jo tudi ljudem, ki so izpostavljeni različnim obremenitvam okolja, kot je mraz, vročina, prah, itd. Vsekakor pa jo priporočamo tudi ljudem, ki potrebujejo nego zaradi aken, mozoljev, pigmentnih nepravilnosti, gubic, itd.

 

Pri negi uporabljamo vrhunske izdelke znamke AFRODITA

 

NUDIMO TUDI PAKET, KI VKLJUČUJE 5 NEG, KJER JE
ENA NEGA GRATIS, IZDELKE PA VAM V PAKETU NUDIMO
Z 20% POPUSTOM

NEGA PEEL REE NEW – 30€

Gube, upadel tonus, neenoten ten, pigmentni madeži, pusta polt, hrapava in neenakomerna površina, nečistoče in razširjene pore. Proti vsem omenjenim in številnim drugim pomanjkljivostim odslej z inovacijo PEEL RE-NEW (Površinsko čiščenje+peeling+globinsko čiščenje+nanos eksfolijanta+masaža z RE-WHITE masko+nanos krem za zaključek nege)

MEDENO-MLEČNA OSVEŽILNA NEGA – 33€

Spodbuja oksigenacijo vseh tkiv in podporo celotnega imunskega sistema. Pripomore k ohranjanju vitalnosti in elastičnosti kože. Zavira procese staranja kože, ki postane napeta, na otip pa nežna, gladka in mladostno sveža. Omamno dišeča lepotilna linija, ki kožo razvaja in jo izdatno nahrani. Linija ne vsebuje parafinov, parabenov in silikonov ter je zato primerna za noseče in doječe mamice. (Površinsko čiščenje+peeling+globinsko čiščenje+fluid+masaža z medno masko)

O NAS

 

Naš salon ima že dolgoletno tradicijo zato se še naprej trudimo ostati vaša prva izbira.