MASAŽA

KLASIČNA MASAŽA – 30€

Masaža se uporablja že stoletja za zdravljenje, poživljanje, sprostitev misli in telesa. Njeni učinki se kažejo na mišicah, koži, limfnem in živčnem sistemu, velik poudarek je na izboljšanje splošnega počutja.

INDIKACIJE: izboljšuje krvni obtok * sprošča mišice * spodbuja prebavo* spodbuja krvni in limfni obtok, ter s tem pospešuje izločanje odpadnih snovi * deluje proti stresu in nervozi * izboljša splošno počutje (klasična masaža 60 minut)

DELNA MASAŽ – 20€

MASAŽA HRBTA – 20€

MASAŽA Z VROČIMI VULKANSKIMI KAMNI – 40€

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni stimulira krvni obtok, ogreje telo in pomiri duha. Omogoča ogrevanje mišic, ki jih tako lažje sprostimo. S polaganje vročih vulkanskih kamnov na energetske točke, se škodljive snovi lažje izločajo in telesu omogočajo lažjo regeneracijo. Pri masaži se uporabljajo bazaltni kamni, ki so vulkanskega izvora. Kamne polagamo na čakre, ki so energetska središča oz. centri zavesti v človeškem telesu. Poznamo 7 čaker, transformaterjev energije, ki našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno, vesoljno energijo.

INDIKACIJE: stres * slaba gibljivost* glavobol * nespečnost * problemi s prebavo* bolečine v hrbtu * mrzle okončine * slaba prekrvavitev * slab imunski sistem * mišični krči* menstrualni krči * napetost * slaba prekrvavitev ( Kombinirana masaža z vročimi kamni 60 minut) 40€ (Masaža celega telesa 60 minut)

DELNA MASAŽA Z VROČIMI KAMNI – 30€

(Spredaj ali zadaj, 30 minut)

MASAŽA Z VENTUZAMI – 25€

Vakuumska ročna masaža se izvaja s pomočjo posebnih nastavkov, ki so narejeni iz medicinskega silikona. Te tako imenovane ventuze so različnih velikosti in jih lahko uporabljamo na skorajda vseh delih telesa. Z ročno vakuumsko stimulacijo se tako lahko rešimo marsikatere lepotne težave. Ta terapija se lahko s pridom uporablja skorajda za vse kritične predele, ki jih imamo. Uporabljamo jo lahko za preoblikovanje telesa, v boju proti celulitu, proti uveli koži, ki nam ostane po dietah ali po nosečnostih. Pospešuje tudi izločanje metabolnih odpadnih produktov, ki ostajajo v telesu.

 

Prednosti in koristi ročne vakuumske masaže z ventuzami iz medicinskega silikona so:

* izboljšanje presnovnih procesov, ne le na masiranem področju, temveč na celotnem organizmu,

* izboljša periferni krvni obtok, limfni obtok, zastalo tekočino, izboljšuje funkcijo tkiv, stimulira proizvodnjo krvnih celic, krepi odpornost,

* zmanjšuje edeme, izboljša respiracijo in absorbcijo kože na masiranem področju,

* pospešuje izločanje znoja in loja, katera vsebujeta soli, sečnino, kisline,…, ki so v nekaterih koncentracijah strupene za organizem – tako učinek vakuumske masaže ni nič manjši od učinka savne,

* izboljšuje sposobnost krčenja mišic, povečuje mišični tonus,

* rahlja adhezije – zarastline, vozličke,

* globoka sprostitev celotnega telesa,

* pomaga omiliti kronične bolečine – dviga prag bolečine,

* pomoč za boljši, mirnejši spanec,

* izredna pomoč pri atrofiranih mišicah, kroničnih obolenjih sklepov,

* lajša dihalna obolenja – bronhitis, astma – pomaga pri izločanju sluzi in izkašljevanju,

* omili migrene in glavobole,

* odlično deluje proti celulitu, uveli, ohlapni koži (dieta, nosečnost, ...),

* resnična anti – ageing terapija,

* koža postane odpornejša, prožnejša, bolj elastična.

Masažo telesa priporočam vsem ljudem.

Z masažo odpravljamo bolečine in hkrati omogočamo sproščanje telesa. Več terapij pomaga odpraviti nekatere dolgotrajne težave. Pri masaži uporabljamo 100% naravno masažna olja.

O NAS

 

Naš salon ima že dolgoletno tradicijo zato se še naprej trudimo ostati vaša prva izbira.